Terry Pratchett: The last Hero

Skiveverdenen er i fare. Cohen the Barbarian har bestemt seg for å gjøre den ultimate heltegjerning. Han vil returnere ild til gudene, slik den klassiske helten stjal den fra dem. Ilden han vil gi tilbake skal være en diger bombe som skal sprenge hele Cori Celeste i lufta, og dermed gi gudene en skikkelige lærepenge. Det han ikke har tenkt på er at dette vil ødelegge det magiske feltet som holder skiveverdenen sammen. Jordas undergang, altså. Igjen. Leonard da Quirm får oppdraget om å bygge et flyvende skip som kan ta et utvalg gode borgere til Core Celeste i tide for å stoppe Cohen og hans Silver Horde. Med på lasset er selvsagt Bibliotekaren, Carrot og Rincewind, og det er duket for en farse av ordspill, parodier og ren slapstick. Bare moro, og ikke så mye å tenke på. Morsomt, og fort lest. Anbefales bare passe varmt.

http://users.linpro.no/ingvar/books.html

Leave a Reply