Terry Jones/Douglas Adams: Starship Titanic

Basert på en skisse av Douglas Adams, har Terry Jones skrevet en klassisk elsker-i-skapet-farse med overbygg av science fiction. Stjerneskipet Titanic er nesten ferdig, men forsvinner spontant like før jomfruturen, og kræsjlander deretter på jorden. Den geniale konstruktøren, som er fortørnet over at det er gjort slett arbeid i utførelsen blir tilfeldigvis igjen på jorda, og noen tilfeldig forbipasserende jordboere blir invitert med på tur som et plaster på såret for at huset deres ble ødelagt. Terry Jones og Douglas Adams. Bare tanken… Det er selvsagt ganske hysterisk, og om man liker denslags, fantastisk morsomt. Anbefales veldig varmt for tilhengere, både av Terry Jones og Douglas Adams.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.