David Eddings: Magician’s Gambit (The Belgariad part III)

Neste etappe i turnéen til Garion & Co. Ikke så mye mer å si om det. Tyven er lokalisert, og det er bare å hente edelstenen som er stjålet. Med seg på laget får de en religiøs gærning som heldigvis kan gå gjennom fjell, og ta med seg ting ut derfra. Det er fint, for Silk, en annen på laget, havner i trøbbel og må hentes ut. Hennes keiserlige høyhet prinsesse Ce’Nedra er stadig en bortskjemt dritt og får ikke være med på moroa, men må vente i hulene til gærningen. Så er det bare å finne de skjulte hulene og snike seg inn i det skrekkelige slottet til den onde trollmannen, før det endelige, nåja, det er et par bøker igjen, oppgjøret mellom den snille og den slemme trollmannen.

Det blir litt parodisk underveis, men grei fremdrift.

Leave a Reply