Sturle Brustad: Anarchy in Åmot

Hans Petter “HP” er en skoleflink streiting. Så kommer pønken til Åmot. Under Modum Cup lurer kameraten Perry seg inn i speakerboksen og sender “Anarchy in the UK” over høytalerannlegget. Så er det på tide å lage band. HP (bass), og Perry (fuzzbass) trommer sammen, og med på laget får de Bønna (trommer), og kruttønna Deniro (elgitar), som truer seg inn i bandet med springkniv.

Her er det bare å ta hatten av. Noen bøker gjør noe med deg, og du er ikke den samme som før du leste den. Det er som Beatles om igjen, bare mer harry. For her er ungdomsopprør, 240′er og Ascona’er med terninger, sår 16-årig kjærlighet, seksuell oppvåkning, slåsskamp på lokalet, masse bra musikk, dåp i pisserenna, og kampen mot overmakta og etablissementet.

Boka er skrevet på Åmot-mål. Lest av forfatteren er den derfor glimrende som lydbok. Da får du låtene med på kjøpet. Eller du kan laste dem ned fra http://www.anarchyinamot.com/. Løp og kjøp!

Leave a Reply