Agatha Christie: Mord på Nilen

Den unge, rike og svært vakre Linnet Ridgeway gifter seg med sin beste venninnes forlovede. Slikt blir det selvsagt bråk av. Bryllupsreisen går til Egypt, i båtreise på Nilen, og Poirot er heldigvis i nærheten når folk begynner å dø.

Klassisk “hvem gjorde det” i lukket miljø med begrenset persongalleri fra de øvre samfunnslag. Det mest imponerende i denne boka er ikke språk eller psykologi eller miljø eller annet litterært. Der imponerer den ikke. Men puslespillet; hvem gjorde det? Og hvordan? Det er temmelig intrikat. Hvor mange var egentlig innom denne lugaren i løpet av en natt?

De som sluker historier om Poirot har sikkert lest den allerede.

Tags: , ,

2 Responses to “Agatha Christie: Mord på Nilen”

  1. Emergency says:

    Hi there to every body, it’s my first visit of this blog; this
    webpage carries awesome and actually excellent stuff in support of visitors.

  2. animacje says:

    Hi friends, its impressive post on the topic of educationand fully defined, keep it up all
    the time.

Leave a Reply