Robert Wilson: Ondskapens kyst

Bruce Medway og Bagado er tilbake. Sist så vi dem i Mørke Makter, og stadig jobber Bruce helt i kanten av samfunnet. Bagado og Medway har en periode vært kompanjonger, men Bagado er nå tilbake som politimann nederst på rangstigen, og Medway driver igjen sin virksomhet i Cotonou, en by et sted i Vest-Afrika, alene. I forbindelse med et oppdrag av tvilsom karakter kommer han i kontakt med kjeltringen Jean-Luc Marnier, som igjen blir jaktet på av mafiosoen Roberto Franconelli. Franconelli presser Medway for å få has på Marnier, og Medway befinner seg mellom barken og veden. Samtidig blir Bagados barn bortført av pedofile, og sakene henger på sett og vis sammen. Når kjæresten i tillegg er gravid, da blir det mye å holde styr på for stakkars Bruce.

Det er nok en gang film noir i Afrikans tapning, men mer action-fylt, og ikke så klaustrofobisk som i Mørke Makter. Strålende underholdning, med blod og gull i det glodvarme vestafrikanske støvet.

Tags: ,

Leave a Reply